Kripto svetovanje

Zagotovo ste že zasledili govorice o tej tehnologiji, katera nas sedaj spremlja že več kot desetletje. Mnogi v njej vidijo edinstveno priložnost, ki ima mnogo večji potencial za zaslužek in investiranje, kot druge vrste naložb.

Vsekakor pa je dejstvo, da so Kriptovalute in Blockchain tehnologije šele na začetku svoje poti, torej je prav gotovo, da bo njen tržni delež postal še mnogo, mnogo večji v prihajajočih letih. 

Trenutno znaša tržni delež v Kriptovalutah že več kot 1,5 bilijona ameriških dolarjev, napovedi strokovnjakov pa predvidevajo, da bo ta narasel na najmanj 10 bilijonov v naslednjih nekaj letih, torej je pričakovana rast še zelo velika. Lahko bi zares rekli da smo šele na začetku. Nudimo vam celovito kripto svetovanje, tako za začetnike kot tudi že bolj vešče stranke.

Kripto svetovanje
  • Vas zanima kaj so Kriptovalute? Kako jih kupiti, menjati, prodajati in hraniti, kako najlažje dostopati do njih,  kakšne so možnosti za zaslužek in kako se izogniti izgubam ter katere valute so zanimive za nakup v trenutnem trgu. Morda vas zanima aktivno upravljanje s kriptovalutami. Imate težave pri dostopu do vaših kriptovalut (npr. izgubljeno geslo, ključ, itd.) Za vse to in še veliko več smo vam na voljo in vam z veseljem svetujemo. Na področju Kriptovalut imamo strokovnjaki v podjetju več kot 6 let izkušenj tako osebno kot tudi v sodelovanju z posamezniki in podjetji. 
  • Prav tako v našem podjetju redno pregledujemo trg Kriptovalut in samostojno preverjamo in iščemo kovance in projekte, kateri imajo dobro ozadje, produkt in strategijo, kar jim posledično daje potencial da močno narastejo v ceni v prihodnosti. Ta seznam je na voljo našim strankam – z veseljem vam ponudimo naše predloge za kovance, v katere je po naših raziskavah in napovedih smiselno investirati. 
  • Nudimo vam možnost, da za vas opravimo celoten postopek odprtja računov, nakup valut in hranjenje za vas, ali pa vas lahko te veščine naučimo, da boste lahko sami opravljali z vašim kripto portfeljem.

Cena

Cena za uro svetovanja predvidoma znaša 70€ 60€ (brez DDV – nismo davčni zavezanec). Za večje in bolj zahtevne projekte pa se cena individualno obravnava po posvetu z vami. 

Pošljite nam povpraševanje

Vaše povpraševanje nam lahko pošljete preko spodnjega obrazca in skupaj bomo našli rešitev, ki Vam bo kar najbolje ustrezala.

    Strinjam se s politiko varovanja osebnih podatkov.